Helwegen & Peters

Totale vijf sterrenzorg onder een dak!

U bevindt zich hier: home > over ons

Helwegen & Peters Fysiotherapie is al meer dan 35 jaar een begrip in Midden-Limburg. Wij zijn expert op het gebied van fysiotherapiemanuele therapiekinderfysiotherapiefysiotherapie voor ouderensportfysiotherapie, EPTE, dry needling, en nog veel meer...

 “Het team van Helwegen & Peters fysiotherapie heeft tot doel om samen met U efficiënt te werken naar een goede gezondheid en gezonde levenswijze, indien nodig met behulp van een multidisciplinaire aanpak in een persoonlijk en betrokken sfeer!”

Wij geloven in de kracht van een team dat werkt naar een doel: Uw doel! We behandelen mensen sinds 1979; er zijn al meer dan 18.000 mensen u voorgegaan!
Onze behandelingen zijn zoveel mogelijk wetenschappelijk onderbouwd. Wij houden de kwaliteit hoog met de nieuwste inzichten. De behandelingen worden in de praktijk en aan huis gegeven. De locaties zijn voorzien van AED apparaten, gratis Wi-Fi.

Klik hier als de route naar een van onze praktijklocaties wilt bekijken.

Om een optimale kwaliteit te kunnen bieden staat ons team ook niet stil! Jaarlijks ondergaan wij sinds 2011 vrijwillig een plus audit. De plus audit is de hoogste certificering die je kunt behalen in de fysiotherapie. Daarom verdient Helwegen & Peters fysiotherapie *****. In Nederland zijn er slecht een beperkt aantal praktijken die deze plus audit blijven behalen.

Wat houdt een plus audit in voor u?

Door het behalen van een plus audit zijn wij plus-praktijk voor de volgende zorgverzekeraars: CZ, Zilveren Kruis Achmea, Menzis, Friesland en hun labels.

U bent hierdoor bij ons verzekerd van:

  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Optimale begeleiding
  • Heldere informatievoorziening
  • Ruimere openingstijden
  • Hoog gekwalificeerd personeel met diverse specialismen
  • Sneller en inzichtelijk resultaat

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars!

Helwegen & Peters fysiotherapie hecht grote waarde aan de kwaliteit van zorg, dienstverlening en resultaat en uw waardering. Het succes van onze (actieve) behandelmethode is grotendeels afhankelijk van een goede samenwerking tussen therapeut en patiënt. Regelmatig benaderen we daarom onze patiënten voor deelname aan klanttevredenheidsonderzoek van Qualizorg. Op deze manier proberen we nog beter inzicht te krijgen in de wensen en vragen en eventuele opmerkingen van onze patiënten.

Meer info

Bekijk onze video

Video Helwegen & Peters

Onze klantenbeoordeling

× Home Nieuws Over ons Wat is uw klacht Onze behandelmethoden Medisch trainingscentrum Samenwerking Preventie Ons team Afspraak maken Contact